Jätä viesti

  • Täytä ystävällisesti nimesi
  • Täytä ystvällisesti viesti

Falck Secure AB

Tavaramerkit Falck Secure AB, Falck Cykelregister, Smart Safety, Konstdatabasen ja S Reg omistaa nykyisin Falck Secure AB.


Falckin esittely

Falck on kansainvälinen yritys, jonka liiketoiminnan tarkoituksena on perustamisvuodesta 1906 lähtien ollut estää onnettomuuksia, hätätilanteita ja sairauksia sekä pelastaa hädässä olevia ja auttaa sairaita.

Falck Groupin pääkonttori on Tanskassa ja kaikkiaan groupilla on toimintaa 35 maassa 26 000 työntekijän voimin. Liikevaihto vuosittain on yli 1,3 mrd euroa. 

Nykyisin Falck toimii  neljällä alalla: assistance-, pelastus-, koulutus- ja terveyspalveluissa. Läsnä turvallisessa arjessa on visio, jota kohti Falckilla suunnataan.

Falck-konsernin pääomistaja on Lundbeck-säätiö, joka rahoittaa vuosittain kymmenillä miljoonilla euroilla kansainvälistä lääketieteen tutkimusta.


Falck Suomessa

Falckin toiminta Suomessa muodostuu hinaus- ja tiepalveluista, matkahätäpalveluista sekä ensihoitotoiminnoista. Näitä tukevat lukuisat 24h puhelinpalvelut, joita tuotetaan muun muassa vakuutusyhtiöille ja automaahantuojille.

Ensihoitopalvelut tuottaa 9Lives-konserni, josta Falck omistaa osake-enemmistön.

Suomessa Falckilla työskentelee noin 100 ammattilaista. Ensihoitopalveluita tuottava 9Lives puolestaan työllistää noin 300 terveydenhuollon ammattilaista. Lisäksi hinaus- ja tiepalvelualan verkostossa on n. 50 yrittäjää työntekijöineen. 

Läsnä turvallisessa arjessa on visio, jota kohti Falckilla suunnataan.